Industri i baggrunden

I baggrunden af gamle billeder af tog på vej gennem landskabet eller af rangering i byerne gemmer der sig ofte industrier og fabriksbygninger.

Derfor byggede jeg bl.a. en gammel kulhandel for at have noget at stille i baggrunden ved fotografering af modeller, men der skal mere til!

For nylig stødte jeg på et byggesæt med billeder af flotte, printede bygninger fra firmaet Auhagen, nr. 42506, og det virkede som en enkel måde af fylde baggrunden op med noget, der ser ud af mere end det er.

Jeg købte også en mur med til at afgrænse fabrikken, og så gik jeg ellers i gang med at få mest mulig dybde ud af ganske få centimeter. Undervejs optog jeg denne film – se meget mere her:

Men jeg mangler stadig et godt navn til fabrikken. Hvad skal den hedde, som vil passe til Danmark fra 1920’erne til omkring besættelsen?

Det lille baggrundsdiorama skal egentligt ses lige forfra, som baggrund for togmodeller som nedenfor. Men den lille gård med de slidte bygninger giver også gode muligheder for fotografi, så det blev jeg nødt til at prøve!

Idéer til navne modtages med tak 🙂

1 Comment

  1. Hej

    Dejlig og inspirerende… hvad med kaffesrrogat fabrikken Danmark ?
    Prøv at søg på Arkiv.dk fabrikken lå i Hedehusene

    Mvh Peter

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s