Patinering af Q-vogn

Det er utroligt flotte modeller af danske forbilleder, vi i dag kan købe i butikkerne. Men på trods af producenternes mange anstrengelser, er det meste materiel stadig lidt plastic-agtigt – skinnende og fint, som forbilledet måske så ud på den første dag.

Men virkelighedens jernbanemateriel blev slidt, beskidt og hærget, og det må vi selv tilføje. Det behøver dog hverken at være svært eller tage lang tid. Det har jeg lavet denne film om, som jeg håber viser hvor enkelt det er.

Jeg håber den kan inspirere dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s